Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Άρχισε να αγαπάς τον εαυτό σου

Βρήκα αυτό το κείμενο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας , αξίζει να αγαπάμε τον εαυτό μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...



Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, μπόρεσα να καταλάβω ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη, απλώς με προειδοποιούσαν να μη ζω κόντρα στην αλήθεια μου. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, κατάλαβα σε πόσο δύσκολη θέση ερχόταν κάποιος με το να του επιβάλλω τις επιθυμίες μου, παρότι ήξερα ότι ούτε ήταν κατάλληλη η στιγμή ούτε ο άνθρωπος ήταν έτοιμος, ακόμα κι αν αυτός ο άνθρωπος ήμουν εγώ. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, έπαψα να λαχταρώ μια άλλη ζωή και μπόρεσα να δω ότι τα πάντα γύρω μου με προκαλούσαν να μεγαλώσω. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, κατάλαβα ότι βρίσκομαι πάντα και σε όλες τις περιστάσεις, την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό μέρος και ότι όλα όσα γίνονται είναι σωστά. Από τότε κατάφερα να γαληνέψω. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΠΟΔΟΧΗ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, έπαψα να στερούμαι τον ελεύθερο χρόνο μου και σταμάτησα να κάνω μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον. Σήμερα κάνω μόνο ό,τι με ευχαριστεί και με γεμίζει χαρά, ό,τι αγαπώ και κάνει την καρδιά μου να γελά, με τον δικό μου τρόπο και στους δικούς μου ρυθμούς. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, απελευθερώθηκα από ό,τι δεν ήταν υγιές για μένα. Από φαγητά, άτομα, πράγματα, καταστάσεις και από ό,τι με τραβούσε συνεχώς μακριά από τον ίδιο μου τον εαυτό. Στην αρχή το ονόμαζα “υγιή εγωισμό”. Αλλά σήμερα ξέρω ότι είναι ΑΥΤΑΓΑΠΗ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, έπαψα να θέλω να έχω πάντα δίκιο. Έτσι έσφαλλα πολύ λιγότερο. Σήμερα κατάλαβα ότι αυτό το λέμε ΑΠΛΟΤΗΤΑ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, αρνήθηκα να συνεχίσω να ζώ στο παρελθόν και να ανησυχώ για το μέλλον μου. Τώρα ζω περισσότερο τη στιγμή όπου ΟΛΑ συμβαίνουν. Έτσι σήμερα, ζω την κάθε μέρα και αυτό το λέω ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, συνειδητοποίησα ότι η σκέψη μου μπορεί να με κάνει μίζερο και άρρωστο. Όταν όμως επικαλέστηκα τις δυνάμεις της καρδιάς μου, η λογική απέκτησε έναν πολύτιμο σύντροφο. Αυτή τη σχέση την ονομάζω σήμερα ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.
Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τις αντιπαραθέσεις, τις συγκρούσεις και τα προβλήματα με τον εαυτό μας και τους άλλους γιατί καμιά φορά, ακόμα και τα άστρα εκρήγνυνται και δημιουργούνται νέοι Γαλαξίες. Σήμερα ξέρω ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!


Πηγή: enallaktikidrasi.com

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ρομαντικό Ροζ & Χρυσό για τον Γάμο σας

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ρομαντικό για έναν γάμο από το ροζ παλ χρώμα. Δεν λέω ωραίο και το λευκό και πολύ σικάτο όμως το ροζ σε ταξιδεύει σε παραμυθένιους κόσμους.


Είναι εξαιρετικό αν συνδυαστεί με λευκό και πινελιές χρυσού.


όπως για παράδειγμα στην τούρτα ή στα γλυκά για τους καλεσμένους σας




Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με δώρο χειροποίητα χρυσά σανδάλια

Γειά σας κορίτσια!

Επέλεξα αυτά τα χρυσά σανδάλια να χαρίσω σε κάποια τυχερή γιατί όσο απλά και αν δείχνουν είναι απίστευτα εντυπωσιακά όταν τα φοράς.


Είναι χρυσά δερμάτινα σανδάλια με λουράκια, σε στυλ αρχαιοελληνικό, με στρας και swarovski αλλά μπορείς να τα συνδυάσεις με τα ΠΑΝΤΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα συγκεκριμένα ήταν μια έμπνευση της , στιγμής πέρυσι γιατί ανακάλυψα ότι δεν είχα παπούτσια να πάω σε ένα γάμο που θα γινόταν σε λίγες μέρες. Οι μισές καλεσμένες εκείνη την ημέρα με ρωτούσαν γι αυτά τα σανδάλια.

Έτσι λοιπόν μια τυχερή από εσάς μπορεί να τα κάνει δικά της με έναν πολύ απλό τρόπο:

1. Κάνοντας like στην σελίδα μου στο facebook :
https://www.facebook.com/pages/Elenas-sandals/430730513663433?fref=ts

και γράφοντας το νούμερο της κάτω από τον σύνδεσμο που θα βρείτε μέσα στην παραπάνω σελίδα με τον διαγωνισμό!

όσοι είστε ήδη φίλοι μου διαδικτυακοί απλά γράψτε το νούμερό σας σε σανδάλια

O Διαγωνισμός θα τρέχει για τις επόμενες 20 μέρες!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σανδάλια 2014

To καλοκαίρι σε λίγο ξεκινάει αλλά δυστυχώς δεν λέει να κάνει την εμφάνισή του ακόμα ο ήλιος.
Εμένα είναι η αγαπημένη μου εποχή για πολλούς λόγους: ήλιος , θάλασσα, χρώματα, ζέστη κτλ, αλλά φυσικά και γιατί οι μήνες αυτοί με κάνουν πολύ πολύ χαρούμενη και δημιουργική!!!!
Ξεκινήσαμε και φέτος με μερικά σχέδια και στην πορεία θα έρθουν κι άλλα...

Καλό Καλοκαίρι σε όλους με πολλές χαρούμενες στιγμές!








Περισσότερα σχέδια μπορείτε να δείτε εδώ