Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στολισμός κολυμπήθρας / βάπτισης

Είναι ίσως η πιο chic επιλογή για τον στολισμό της κολυμπήθρας και το κάνω τα τελευταία χρόνια στις δουλειές μου. Θεωρώ τα λουλούδια λίγο πιο ξεπερασμένα και μετά από καιρό βρίσκονται στο καλάθι με τα σκουπίδια μη έχοντας κάποιο αναμνηστικό από την βάπτισης του/της μικρού/μικρής σας.

Μετά το μυστήριο μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο παιδικό δωμάτιο ή στην πόρτα του δωματίου και να θυμάστε για πάντα αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Κολυμπήθρα με ξύλινα στοιχεία και λαμπάδα

Στολισμός κολυμπήθρας με ξύλινα γράμματα και καραβάκια
Ιδανικά να μπουν στην πόρτα του παιδικού δωματίου
λαμπάδα με αυτοκινητάκι και κουτί ζωγραφισμένο με το θέμα της αρεσκείας σας
για τα βαπτιστικά ρούχα, αργότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικός χόρος
στο παιδικό δωμάτιο

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η πιο όμορφη φιλία ενός κοριτσιού και της γάτας της














Ο φωτογράφος Andy Prokh με έδρα του τη Ρωσία έχει δημιουργήσει μια γλυκιά σειρά από φωτογραφίες που παρουσιάζουν την ιστορία της κόρης του Catherine που μεγαλώνει με την χαριτωμένη γκρι γατούλα τους, ράτσας British Shorthair. Και τα δύο αντικείμενα της συλλογής του έχουν έντονη προσωπικότητα που λάμπει σε κάθε εικόνα, από αυτή που η Catherine παίζει ένα μουσικό όργανο ενώ η γάτα διευθύνει με χαρά, μέχρι σε εκείνη που οι δυο τους εμπλέκονται σε ένα κάπως σοβαρό παιχνίδι σκακιού

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πως να διασκοσμήσεις το σπίτι σου με φωτογραφίες




Οι φωτογραφίες, έχουν σκοπό να μας θυμίζουν όμορφες (συνήθως) εικόνες που ανήκουν στο παρελθόν.
Στιγμές που πέρασαν και συνεχίζουν να υπάρχουν βαθιά ριζωμένες μέσα στην ψυχή μας.
Στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε για πάντα!

Ανθρώπους που μας έκαναν ευτυχισμένους και που θέλουμε να έχουμε δίπλα μας.
Η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που μας έφεραν στην ζωή, αυτούς που φέραμε εμείς...
Για όλους αυτούς τους λόγους, μπορούμε να τις εντάξουμε στον προσωπικό μας χώρο.

Ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια, αρκεί να βρουν την "γωνιά" τους , την θέση τους μέσα στο σπίτι.

Βρήκα λοιπόν μερικές όμορφες ιδέες και σας τις παρουσιάζω...















Γυναικεία χειροποίητα σανδάλια χονδρική 2015

Φέτος το καλοκαίρι τα σχέδια των σανδαλιών μας θα είναι πιο απλά, αλλά εξίσου εντυπωσιακά!
Ο δειγματισμός γι αυτούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ξεκίνησε και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθεί.

Κύριο χαρακτηριστικό τους θα είναι τα ματάκια, οι ξύλινες χάντρες αλλά και οι συνθέσεις από χρωματιστά δέρματα, πλατίνες, καθώς θα κυριαρχήσει το boho style.

info: elenasandals@gmail.com












Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σεμινάρια Συναισθηματικής Διαλεκτικής



Όλα ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια περίπου...

Αφορμή μια εκπομπή στην τηλεόραση που είδα να παρουσιάζουν τον Στέλιο Καλαθά και τα σεμινάρια "Συναισθηματικής διαλεκτικής".
Είπα αμέσως... σ' αυτά τα σεμινάρια μια μέρα θα πάω και εγώ!!!...θυμάμαι όσο έβλεπα το θέμα, μου ξυπνούσε μνήμες & παράλληλα το μυαλό μου γυρνούσε στο σχολείο, τότε που δεν έβγαινα από την τάξη να παίξω με τα υπόλοιπα παιδάκια, γιατί ντρεπόμουν, στις πρώτες μου δουλειές που δεν μπορούσα να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου γιατί φοβόμουν, όσο μεγάλωνα οι κρίσεις πανικού μου χτύπησαν την πόρτα, γιατί πλέον αγχωνόμουν...

Δύο χρόνια μετά, πήρα την απόφαση...αφορμή μια συνάντηση στο θέατρο, για να μου θυμίσει ότι κάτι είχα ξεχάσει να κάνω. Εξ΄άλλου το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου τότε.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...

Μπήκα δειλά στην είσοδο...με τα χέρια σταυρωμένα και τα πόδια καρφωμένα στο πάτωμα.
-Χαλάρωσε Έλενα, ήταν το πρώτο που ήρθε και μου είπε...
Μα τι έπαθα ξαφνικά, σκέφτηκα από μέσα μου. Γύρω μου περίπου 20 άτομα, αγκαλιαζόντουσαν ανταλλάζοντας ευχές για τον νέο χρόνο....Πως είναι δυνατόν να χαλαρώσω?

Με πήρε στην άκρη να μου μιλήσει...Επιτέλους, τώρα έχω και εγώ κάποιον να μιλήσω. Ένιωθα ότι δεν είμαι πια μόνη μου, όλα όσα άκουγα με βοηθούσαν να επανέλθουν οι παλμοί μου στα λογικά τους. 
-Είμαστε μια παρέα εδώ... 
και όσο μου μιλούσε τόσο καλύτερα ένιωθα... Μέχρι την στιγμή του πρώτου κύκλου...
-Ξέρεις Έλενα, εδώ όποιος έρχεται μας λέει κάποια πράγματα για τον εαυτό του χωρίς να τον ρωτάμε εμείς, μας λέει ότι θέλει...

Αυτό ήταν!!!
Δύο επιλογές είχα μόνο... ή μια ήταν να λιποθυμήσω και η άλλη να ανοίξω το στόμα μου και να μιλήσω για μένα. Επέλεξα το δεύτερο...Μετά όλα άλλαξαν!

Οι ασκήσεις χαλάρωσης που κάναμε στην αρχή, ήταν λυτρωτικές για να με κάνουν να ξεχάσω  το άγχος μου αλλά και όλα τα προβλήματα που κουβαλούσα μαζί μου σε όλη την διαδρομή. Η μια διαδικασία διαδεχόταν την άλλη, και η κάθε καινούργια ήταν πιο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη.
Δεν έχεις χρόνο να κάνεις σκέψεις γιατί θες να ρουφήξεις και κάτι από το κάθε "παιχνίδι-διαδικασία -τέλειο!"
Πόσα πράγματα έμαθα μέσα σε 2 ώρες. Κάθε φορά είναι όλα διαφορετικά, δεν βαριέσαι ποτέ!
Λίγο πριν φύγω είχα μιλήσει σχεδόν με όλα τα παιδιά της ομάδας, είχα συνεργαστεί μαζί τους, είχα μάθει και εγώ πράγματα γι εκείνους...Με κάλεσαν και για καφέ...Ανυπομονούσα να έρθει  η μέρα που θα συναντηθούμε ξανά!!!

Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να μου χαρίσω το 2015!
....Τελικά ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΒΡΕΙΤΕ"!





Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις:Διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική  παρουσία, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας.



Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Επιμένω ΕΛΛΗΝΙΚΑ!






Θα ήταν πολύ εύκολο και μετέπειτα κερδοφόρο για μένα, να αλλάξω την πορεία μου και από χειροποίητα να το γυρίσω στις εισαγωγές από χώρες που όλοι γνωρίζουμε, μιας και οι τιμές τους πιάνουν πάτο στα περισσότερα προϊόντα. Οι τιμές μου θα ήταν αρκετά χαμηλές, με αρκετό κέρδος και καθόλου άγχος για μένα, μιας και "πουλάνε".

Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους και δεν αποτελώ εξαίρεση, όμως η εύκολη οδός δεν είναι του γούστου μου, ούτε της λογικής μου.

Θέλω να στηρίξω την χώρα μου, τις επιχειρήσεις τις χώρας μου, το ελληνικό εμπόριο...
Οι ώρες και ο κόπος είναι ατελείωτος, όμως δεν μπορείς να πουλάς χειροποίητα και να μην έχουν εμπεριέχουν ψυχή, συναίσθημα, κόπο και χρόνο.

Μ αρέσει η επαφή που έχουμε να ασχολούμαι ξεχωριστά με τον καθένα, γιατί και ο καθένας μας είναι ξεχωριστός. Με έχει κάνει να μην βλέπω  το internet σαν  ένα ψυχρό μέσο επαφής.

Η επιλογή είναι δική σας, εγώ έχω κάνει τις δικές μου...!!!

Χονδρική / Παιδικά σανδάλια 2015



Τα elenasandals φέτος ετοίμασαν για εσάς που θέλετε να προμηθευτείτε κάτι ξεχωριστό για το κατάστημα σας μια σειρά πολύ λαμπερή για τις μικρές κυρίες.

Είναι με 2 λουράκια για να κρατάει σταθερό το πόδι και πάτο από δέρμα. Η σόλα είναι από λάστιχο.
Βγαίνουν σε 4 αποχρώσεις με διχρωμία στην λεπτομέρεια της καρδιάς που κοσμεί ττην πρώτη ή δεύτερη φάσα, κατά επιλογή.

Διαθέσιμα νούμερα 20-34
Για πληροφορίες επικοινωνήστε : elenasandals@gmail.com