Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάριο / workshop χειροποίητης σαγιονάρας τον Απρίλιο

Ένα ακόμα σεμινάριο το 4ο στην σειρά, διακόσμησης χειροποίητης σαγιονάρας θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στις 03/04 ημέρα Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο κέντρο της Αθήνας / Μοναστηράκι.

Η διάρκεια του είναι 3,5 ώρες και θα μάθουμε να στολίζουμε τις καλοκαιρινές μας σαγιονάρες με πολλούς τρόπους. Διδάσκεται ένας βασικός και σας δείχνουμε πολλούς ακόμα. Επίσης μαθαίνουμε πως να συνδυάζουμε τα χρώματα και πως βγάζουμε κοστολόγιο. Πληροφορίες προώθησης για αυτούς που θέλουν να το ακολουθήσουν επαγγελματικά. *1 ζευγάρι σαγιονάρας στο νούμερο σας * όλα τα υλικά τα οποία θα χρησιμοποιήσετε *τα εργαλεία (τα οποία επιστρέφονται)

Στο τέλος θα γίνει κλήρωση και μια τυχερή θα κερδίσει 1 επιπλέον σανδάλι, υλικά και τα εργαλεία.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακόμα και αν δεν ασχοληθεί ποτέ ή εαν έχετε ξεκινήσει να στολίζετε ήδη.



φωτογραφίες από προηγούμενα σεμινάρια





Επιπλέον κάθε Τετάρτη τρέχει Σεμινάριο Ταχύρυθμο με θέμα
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 
για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους προσπάθεια πάνω σε κάποιο αντικείμενο
που τους αρέσει, είτε εαν ασχολούνται με χειροποίητα είδη. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 2 ωρών και ο τόπος διεξαγωγής του είναι στην Φιλαδέλφεια Αττικής.






Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάριο χειροποίητης σαγιονάρας

Ένα ακόμα σεμινάριο / workshop χειροποίητης σαγιονάρας πραγματοποιήθηκε χτες, το 3ο στην σειρά στο Μοναστηράκι. Φτιάχτηκαν 20  καλοκαιρινά χειροποίητα σανδάλια, με δερμάτινους αστερίες, κρυσταλλάκια, ημιπολύτιμες πέτρες και κορδέλες. Μάθαμε πως κάνουμε boho και πολλά ακόμα σχέδια. Ευχαριστώ πολύ όλες όσες συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, για την εμπιστοσύνη στα elenas sandals. To επόμενο σεμινάριο...κάπου στα τέλη Μαρτίου!

ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!